Terugblik op het jubileumjaar

 

Vandaag is het de 11e van de 11e en werd 40 jaar geleden onze kanovereniging opgericht. De viering van dit lustrum is vandaag afgesloten met een mooie, culturele, lekkere enactieve bijeenkomst in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Geheel in traditie van onze vereniging.

Eerder al hadden we de slottocht met bier, wijn en kaas proeven en de koopjesmarkt. Ook is er gewandeld met Jos van Doorn door IJsselstein en hebben we een BBQ gehad. Ook was er de keuze voor een mooie lustrum outfit. Sinds Corona wordt er anders gekeken naar de vaarkalender. Ver vooruit plannen is veranderd naar meer spontaan afspreken via de site. Waarschijnlijk wordt er nog net zoveel gevaren alleen in andere groepssamenstelling. Ook een paar nieuwe leden waren er vandaag bij. Een teken dat de KVIJ nog springlevend is en naast varen ook veel gezelligheid biedt. Georganiseerd voor de leden door de leden. Het weer nodigt niet uit om het water op te gaan al zijn er altijd een aantal doorvaarders. Als vereniging gaan we in de winterstand waarbij alleen de eerste woensdag van de maand clubavond is. Dit jaar is er op 6 december nog een lezing. Op 6 januari start 2024 met de befaamde oliebollen.

Namens het bestuur wil ik iedereen bedanken die dit lustrumjaar tot een succes hebben gemaakt of één van de andere activiteiten dit jaar hebben georganiseerd.

Henk Hylkema.

 meer foto's van de Hoge Veluwe

 

meer foto's van slottocht en proeverij

 

meer foto's van de stadswandeling met Jos